Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanı Mehdi Eker, 'Erkunt Traktör'ün 50. modelinin hattan indirilmesi' törenine katıldı. Bakan Eker, traktör ihracatının ülkemizde 2011 yılında 10 bin 437'ye ulaştığını belirtti.
Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanı Mehdi Eker, tarımsal mekanizasyonun en önemli unsurlarından birisinin 'traktör' olduğunu ve traktörle birlikte kullanılan diğer alet ekipmanı olduğunu belirtti.
Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanı Mehdi Eker, 'Erkunt Traktör'ün 50. modelinin hattan indirilmesi' törenine katıldı. Törene, Bakan Eker'in yanı sıra, Ankara Sanayi Odası (ASO) Başkanı Nurettin Özdebir ve fabrika yetkilileri ile çalışanları katıldı.
Eker, yaptığı konuşmada, tarımsal mekanizasyonun tarım sektörü için hayati bir önemi olduğunu belirtti.
Traktör ihracatının 2011 yılında 10 bin 437'ye ulaştığını belirten Bakan Eker, ülkemizde 150 çeşit tarım alet ve makinesi üretildiğini kaydetti.
Bakan Eker, Erkunt Traktör'ün fabrikasını gezerek, yetkililerden bilgiler aldı.
Eker, daha sonra fabrikanın 50. modeline binerek, basın mensuplarına poz verdi.
Eker, fabrikanın ürettiği 50. modeli satın alan bir çiftçiye traktörün anahtarını teslim etti.
Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı’nın da katıldığı "Gelecek...
Devamını Oku ->
Tarım İşletmeleri Genel Müdürlüğü, piyasa ihtiyacını karşılamak...
Devamını Oku ->
Tarım ve Orman Bakanlığına bağlı Tarım İşletmeleri Genel...
Devamını Oku ->
Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı Malatya’da temaslarda...
Devamını Oku ->
Tarım İşletmeleri Genel Müdürlüğü safkan Arap tayı satışından 39...
Devamını Oku ->
İşletmelerinde 400 binden fazla küçük ve büyükbaş hayvan...
Devamını Oku ->
Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’ni ziyaret eden Tarım ve Orman...
Devamını Oku ->
Tarım ve Orman Bakanı Yumaklı: Öngörülerimiz tutarsa bu yılı 140...
Devamını Oku ->