İstanbul İl Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü Kırsal Kalkınma Şube Müdürlüğü, Kırsal kalkınma yatırımları hakkında işadamlarına sunum yaptı.
İstanbul İl Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü, Tarıma Dayalı Ekonomik Yatırımların desteklenmesi ile ilgili bir sunum yaptı. İşadamlarının katıldığı sunumu, Kırsal Kalkınma Şube Müdürü Alper Kocatürk ve Yüksek Makine Mühendisi Dr. Mehmet Koç yaptı.
İstanbul’da bugüne kadar kırsal kalkınma destekleri kapsamında 2016 yılı itibariyle 10 üreticiye proje değerinin yüzde 50 si oranında hibe desteği yapıldığı vurgulandı.
Sunumlarda; proje tanıtımı, proje hazırlama, online başvuru, değerlendirme, bakanlık onayı ve proje uygulamaları hakkında bilgi verilerek, konu hakkında yatırımcıların soruları cevaplandırıldı.
Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı’nın da katıldığı "Gelecek...
Devamını Oku ->
Tarım İşletmeleri Genel Müdürlüğü, piyasa ihtiyacını karşılamak...
Devamını Oku ->
Tarım ve Orman Bakanlığına bağlı Tarım İşletmeleri Genel...
Devamını Oku ->
Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı Malatya’da temaslarda...
Devamını Oku ->
Tarım İşletmeleri Genel Müdürlüğü safkan Arap tayı satışından 39...
Devamını Oku ->
İşletmelerinde 400 binden fazla küçük ve büyükbaş hayvan...
Devamını Oku ->
Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’ni ziyaret eden Tarım ve Orman...
Devamını Oku ->
Tarım ve Orman Bakanı Yumaklı: Öngörülerimiz tutarsa bu yılı 140...
Devamını Oku ->