Günlerdir gündemi meşgul eden sütte kanser tehlikesi iddialarına karşılık bir yanıtta Süt Üreticileri Merkez Birliğinden geldi.
Günlerdir gündemi meşgul eden 'sütte kanser tehlikesi' iddialarına karşılık bir yanıtta Süt Üreticileri Merkez Birliği'nden geldi.
Kütahya'nın Simav ilçesindeki süt toplama merkezlerinde incelemelerde bulunduğu sırada konuşan Süt Üreticileri Merkez Birliği Yönetim Kurulu Üyesi Fatih Salih Okumuş, Türkiye'de sütte kanser tehlikesi olduğuna inanmadıklarını söyledi.
Okumuş, birlik olarak sanayi kuruluşlarına verdikleri sütlerde antibiyotik kalıntısına rastlamanın mümkün olmayacağını söyledi.
Merkez Birliği olarak üreticiden aldıkları sütü tahlil ettiklerini belirten Okumuş, antibiyotik kalıntısı tespit ettikleri sütü almadıklarını ve imha ettiklerini kaydetti. Vatandaşların gönül rahatlığıyla markalı süt ve süt ürünleri tüketebileceğini ifade eden Okumuş, Süt Üreticileri Merkez Birliği olarak kayıt altına alınmayan sütlere karşı mücadele ettiklerini söyledi.
Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı, Toprak Mahsulleri Ofisinin...
Devamını Oku ->
Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı, içme sütlerinde sadece...
Devamını Oku ->
Tarım ve Orman Bakanlığının eğitimi teknolojiyle buluşturan...
Devamını Oku ->
Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı, 2026 Yılı Kırsal Kalkınma...
Devamını Oku ->
Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı, Rusya ile gübre...
Devamını Oku ->
“İçme Suyu Kaynaklarının ve Arıtma Tesislerinin Değerlendirilmesi...
Devamını Oku ->
Hayvancılık ile bitkisel üretimde temel destek ve planlı üretim...
Devamını Oku ->
Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı, IPARD-III Programı...
Devamını Oku ->