Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanı Mehdi Eker, Diyarbakırda Kalite Teknoloji Laboratuvarı açtı
Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanı Mehdi Eker, ''Biz öncekiler gibi bir saldırı olduğunda o faaliyetlere son veren bir hükümet değiliz. PKK terör örgütünün bu manada bizi bu çabalardan alıkoymasına fırsat vermeyeceğiz'' dedi.
Bakan Eker, GAP Uluslararası Tarımsal Araştırma ve Eğitim Merkezi hizmet binası ve Kalite Teknoloji Laboratuvarı'nın açılışı amacıyla düzenlenen törende, 360 gün önce binanın temelini attıklarını, 1 yıldan önce hizmet binasının tamamlandığını, merkezin Türkiye'nin artık uluslararası ölçekte hizmet verecek tarımsal araştırma enstitüsü olduğunu belirtti.
Bakan Eker, Merkezde, yeni çeşitler ve tohumların geliştirildiğini, bunların Türkiye ve uluslararası toplumun bu manadaki ihtiyaçlarını gidermek, açlıkla mücadele için birtakım çalışmaların esasını oluşturduğunu kaydetti.
Bakan Eker, son günlerde artan terör olaylarına da değindi.
Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı’nın da katıldığı "Gelecek...
Devamını Oku ->
Tarım İşletmeleri Genel Müdürlüğü, piyasa ihtiyacını karşılamak...
Devamını Oku ->
Tarım ve Orman Bakanlığına bağlı Tarım İşletmeleri Genel...
Devamını Oku ->
Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı Malatya’da temaslarda...
Devamını Oku ->
Tarım İşletmeleri Genel Müdürlüğü safkan Arap tayı satışından 39...
Devamını Oku ->
İşletmelerinde 400 binden fazla küçük ve büyükbaş hayvan...
Devamını Oku ->
Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’ni ziyaret eden Tarım ve Orman...
Devamını Oku ->
Tarım ve Orman Bakanı Yumaklı: Öngörülerimiz tutarsa bu yılı 140...
Devamını Oku ->