Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürü Hacı Dursun Yıldız, Çukurca ilçesinde meyve bahçelerinin bulunduğu Narlı köyünde incelemede bulundu.
Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürü Hacı Dursun Yıldız, Çukurca'da meyve bahçelerinde incelemelerde bulundu.
İncelemeye Çukurca Kaymakamı Ünal Koç, Gıda Tarım ve Hayvancılık İlçe Müdürü Ömer Emir de katıldı.
Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürü Hacı Dursun Yıldız, kent genelinde 2012 yılında 12 üreticiye kapama meyve bahçesi için fidan verdiklerini söyledi.
Narlı köyü ve çevresinde incir, nar, üzüm meyvelerinin çok güzel yetiştiğini belirten Yıldız, şöyle konuştu:
"Burası gayet verimli bir toprağa sahip. Hakkari'mizin en büyük problemi üretim değil pazarlamadır. Bu pazarlama problemi çözülürse üreticinin sorunu da çözülür. İnşallah Hakkari merkezde pazar kurma gibi bir düşüncemiz var. Vatandaşımız ürettiği ürünü pazarda satma olanağı bulursa meyvecilik daha da gelişecektir."
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın iftar programında...
Devamını Oku ->
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile Tarım ve Orman Bakanı...
Devamını Oku ->
Tarım ve Orman Bakanlığı, yabancı türlerle mücadelenin etkin...
Devamını Oku ->
Kahramanmaraş’ta “Türkiye'nin Depremden Etkilenen Bölgelerinde...
Devamını Oku ->
Hayvancılık sektörü yeni ırklarla gelişiyor. Bandırma Koyunculuk...
Devamını Oku ->
Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı 6 şubat depremlerinden...
Devamını Oku ->
IPARD programı projelere, projeler de yatırıma dönüşmeye devam...
Devamını Oku ->
Dünya Sulak Alanlar Günü’nde Tarım ve Orman Bakanı İbrahim...
Devamını Oku ->