Ankaranın Haymana İlçesinde görülmeye başlanan Zabrus Zararlısına karşı Gıda Tarım ve Hayvancılık Ankara İl Müdürlüğü acil önlem hazırlıklarına başladı.
Ankara'nın Haymana İlçesinde görülmeye başlanan zabrus zararlısına karşı Gıda Tarım ve Hayvancılık Ankara İl Müdürlüğü acil önlem hazırlıklarına başladı.
Haymana Ziraat Odası Yönetim Kurulu ile bir araya gelen Gıda Tarım ve Hayvancılık Ankara İl Müdürü Muhsin Temel, ilgili Şube ve İlçe Müdürleri hastalıkla mücadele planını çizdi.
Toplantıda, Bitkisel Üretim ve Bitki Sağlığı Şube Müdürü Nüvit Keskinkılıç, zararlı hakkında diğer şube müdürleri ve ziraat odası yönetim kuruluna bilgi verdi. Toplantıda ayrıca, il ve ilçe müdürlüğü personelince ekipler kurularak saha taraması yapılmasına ve gerekirse ilaçla mücadele edilmesine karar verildi.
Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı’nın da katıldığı "Gelecek...
Devamını Oku ->
Tarım İşletmeleri Genel Müdürlüğü, piyasa ihtiyacını karşılamak...
Devamını Oku ->
Tarım ve Orman Bakanlığına bağlı Tarım İşletmeleri Genel...
Devamını Oku ->
Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı Malatya’da temaslarda...
Devamını Oku ->
Tarım İşletmeleri Genel Müdürlüğü safkan Arap tayı satışından 39...
Devamını Oku ->
İşletmelerinde 400 binden fazla küçük ve büyükbaş hayvan...
Devamını Oku ->
Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’ni ziyaret eden Tarım ve Orman...
Devamını Oku ->
Tarım ve Orman Bakanı Yumaklı: Öngörülerimiz tutarsa bu yılı 140...
Devamını Oku ->