Denizlinin tarımsal üretim yapılan alanlarında toprakların tanımlanması amacıyla 2007 yılında bir proje başlatıldı. Proje verileri herkesin anlayabileceği kolaylıkta düzenlenerek kitapçık olarak basılıp üreticilere dağıtıldı.
Denizli'nin tarımsal üretim yapılan alanlarında toprakların tanımlanması amacıyla 2007 yılında bir proje başlatıldı. Proje verileri herkesin anlayabileceği kolaylıkta düzenlenerek kitapçık olarak basılıp üreticilere dağıtıldı.
"Denizli İli Topraklarının Detaylı Temel Toprak Etüd ve Potansiyel Arazi Kullanım Haritalarının Hazırlanması Projesi" nin ikinci kısmı olan Acıpayam Serinhisar bölümünün tamamlanmasının ardından proje detayları "Detaylı Temel Toprak Etüd ve Potansiyel Arazi Kullanım Klavuzu"na dönüştürüldü.
Basılan kitapçıklar düzenlenen bir törende üreticilerle buluştu. Kitap dağıtım törenine İl Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürü Sezgin Kutlu, Acıpayam Belediye Başkanı Hüseyin Şevkan ile çok sayıda davetli ve vatandaş katıldı.
Toplantı açılışında proje hakkında açıklamalar yapan, İl Gıda, Tarım ve Hayvancılık Müdürü Sezgin KUTLU, proje ile elde edilen çıktıların günümüz modern tarım tekniklerinin uygulanmasında, doğru tarımsal desen oluşturmada, birim alandan nasıl daha fazla gelir elde edilmesinde hayati öneme sahip olduğunu vurguladı.
Kurban Bayramı yaklaşırken İstanbul'a kurbanlık hayvan girişleri...
Devamını Oku ->
Geçen yıl Karaman’da yaşanan zirai don olayından etkilenen elma...
Devamını Oku ->
Samsun'un Bafra ilçesinde 2025 yılı temmuz ayında ekimine...
Devamını Oku ->
Kars düzenlenen Digor Şenliği’nde besicilerin süslediği buzağılar...
Devamını Oku ->
Türkiye'nin hububat üretiminde önemli yere sahip Mardin'de...
Devamını Oku ->
Kars'ın Sarıkamış ilçesindeki ekim yapılan tarım arazileri dronla...
Devamını Oku ->
Hatay'da öğrenciler topraksız tarım yöntemiyle marul ve çilek...
Devamını Oku ->
Van'da üreme dönemindeki inci kefalinin korunması için denetimler...
Devamını Oku ->