Gözünüz gibi baktığınız çiçeğiniz solduysa üzülmeyin. Artık onunda tedavi olabileceği bir hastanesi var, hem de ücretsiz.
HABER: Halide DİNLER KAMERA: Turabi KORKMAZ
Evinizde, iş yerinizde gözünüz gibi baktığı çiçeğiniz boynunu büküp, yapraklarını soldurduysa 'Çiçeğim ölüyor' diye sakın üzülmeyin. Çünkü artık Ankara'da çiçekleri tedavi edecek bir hastane var; Keçiören Belediyesi Çiçek Hastanesi.
Keçiören Belediyesi Çiçek Hastanesi, Park Bahçeler Müdürlüğü tarafından 8 ay önce sosyal sorumluluk projesi kapsamında hizmete açıldı. 8 aydan bu yana 300'den fazla bitkinin bakımının ve tedavisinin yapıldığı bu hastane aynı zamanda bir ilk.
Solmuş ya da eski canlılığını kaybetmiş çiçeğinizi bu seraya getirdiğinizde yeniden canlandırılıyor ve bakımı yapılarak size geri teslim ediliyor.
Çiçek Hastanesi sayesinde 'Çiçeğimi kime bırakacağım? Kim gözü gibi bakar diye düşünmenize de gerek kalmadı.
Keçiören Belediyesinin yanındaki bu serada yapılan bakım ve tedavi hizmetlerinin tamamından tüm Ankaralılar ücretsiz olarak faydalanabiliyor.
Samsun'un Bafra ilçesinde, 2025 yılında ekimi yapılan tütünün...
Devamını Oku ->
Bahar mevsiminin gelmesiyle birlikte meyveciliğin merkezi...
Devamını Oku ->
Ankara'da sürdürdüğü şehir hayatını bırakan Nurcan Göçmen,...
Devamını Oku ->
Çevre, Doğa ve Hayvanları Koruma Timi, flamingolar için 24 saat...
Devamını Oku ->
Doğa Koruma ve Milli Parklar ekipleri Kahramanmaraş’ta yaralı...
Devamını Oku ->
Ordu İl Tarım ve Orman Müdürü Bayram Ay bayram tatilinde...
Devamını Oku ->
Bursa'nın Karacabey ilçesinde Yağışların ve Uludağ'daki karların...
Devamını Oku ->
Kışı karlar altında geçiren Van’da yağışlar barajlardaki su...
Devamını Oku ->