Bakan Kirişci sel felaketinin yaşandığı bölgede

28 June Tuesday, 2022
Tarım ve Orman Bakanı Vahit Kirişci, Zonguldak’ta sel felaketinin yaşandığı bölgede incelemelerde bulundu. Felaketten etkilenen vatandaşlarla görüşen Kirişci, devletin esnafının yanında olduğunu belirtti. Sosyal medya hesabından da bir paylaşım yapan Bakan Kirişci, “Sel felaketinin yaşandığı bölgede vatandaşlarımızın yanındayız. Ekiplerimiz çalışmalarını sürdürüyor” notunu düştü.
Bakan Kirişci sel felaketinin yaşandığı bölgede Bakan Kirişçi selin vurduğu Zonguldak’ı ziyaret etti.

Tarım ve Orman Bakanı Vahit Kirişci, Zonguldak’ta sel felaketinin yaşandığı bölgede incelemelerde bulunarak vatandaşlarla görüştü.  

 Bakan Kirişci, sosyal medya hesabından Zonguldak’ta sel felaketinin yaşandığı bölgelerdeki incelemelerine dair kareler paylaştı. Kirişci, paylaşımına "Zonguldak'ta sel felaketinin yaşandığı bölgede vatandaşlarımızın yanındayız. Sahada 5 paletli ekskavatör, 3 kamyon, 34 personel ile ekiplerimiz çalışmalarını sürdürüyor” notunu düştü.

Bakan Kirişçi selin vurduğu Saltukova’da

Tarım ve Orman Bakanı Vahit Kirişçi selin vurduğu Saltukova beldesinde incelemelerde bulundu.  

Tarım ve Orman Bakanı Vahit Kirişçi sağanak yağmurla sele dönüşen Saltukova beldesinde incelemelerde bulundu. Bakan Kirişçi bir metreyi bulan sel sularında esnafları ve vatandaşları ziyaret ederek geçmiş olsun temennisinde bulundu. Devletin esnafının yanında olduğunu ifade eden Kirişçi, ardından bölgeden ayrıldı.
bakan vahit kirişci zonguldak saltukova sel sağanak tarım ve orman