Uydudan kontrol edilen traktörün fiyatı el yakıyor
BURTARIM 2012 ile Bursa 5. Uluslararası Hayvancılık ve Ekipmanları Fuarında teşhir edilen son model traktör, konforu ve 400 bin liralık fiyatıyla son model arabalara kafa tutuyor.
John Deere firmasının standında yer alan traktör fuarda vatandaşların ilgisi çekiyor. 30 bin TLden başlayıp 400 bin liraya kadar çıkan teknoloji harikası traktörler, en lüks otomobillerine dahi kafa tutuyor. Uydu teknolojisi ile kendi kendine tarlayı süren traktörde, sonsuz vites özelliğinden, ısınma ve klima sistemi, ses ve toz korunaklı özelliklerine kadar en ince ayrıntısına kadar düşünülmüş.
Euro 4 sınıfında motora sahip olan traktör, uydu takip merkezi sisteminden de takip ediliyor. Bu özellik sayesinde traktör sürücüsüz de kullanılırken, engebeli yollarda bile verilen koordinatlar sayesinde kendi kendine sürüş gerçekleştiriyor.
Fiyatının 180-215 bin Euro arasında değiştiğini belirten John Deere Bölge Teknik Müdürü Yılmaz Barut, traktörün uydu vericisi ile kontrol edilebildiğini ve hidrolik fren desteği olduğunu söyledi.
Tarım ve Orman Bakanlığının desteklerini hassas gruplara...
Devamını Oku ->
Türkiye'nin kışlık sebze ihtiyacının büyük bölümünü karşılayan...
Devamını Oku ->
Muş İl Tarım ve Orman Müdürlüğü ile Doğu Anadolu Kalkınma Ajansı...
Devamını Oku ->
Tarım ve hayvancılığa can suyu olan Kars ile Ardahan'daki...
Devamını Oku ->
Tarım ve Kırsal Kalkınmayı Destekleme Kurumu, IPARD III...
Devamını Oku ->
Gıda sektöründe uygunsuzluğa geçit vermeyen ekipler Mersin’de su ...
Devamını Oku ->
Antalya'da, "Sürdürülebilirlik Akademisi"nin ilk eğitim programı...
Devamını Oku ->
Diyarbakır yaban hayvanları için şefkat dolu bir merkeze sahip....
Devamını Oku ->