Denizli ‘12. Tarım Orman ve İnsan Fotoğraf sergisini ağırladı

20 September Tuesday, 2022
Tarım ve Orman Bakanlığı tarafından bu yıl 12.’si düzenlenen Tarım Orman ve İnsan Fotoğraf Yarışmasında dereceye giren ve sergilenmeye haz kazanan fotoğraflar sanatseverlerle Denizli’de buluştu.
Denizli ‘12. Tarım Orman ve İnsan Fotoğraf sergisini ağırladı HABER: Denizli İl Enformasyon
 
12. Tarım Orman ve İnsan Fotoğraf Sergisi Denizli’de sanatseverlerle buluştu.

Tarım ve Orman Bakanlığı Eğitim ve Yayın Dairesi Başkanlığı’nın düzenlediği Tarım Orman ve İnsan Fotoğraf yarışmasında dereceye giren ve sergilenmeye hak kazanan fotoğrafların yer aldığı sergi vatandaşların dikkatlerini çekti.

Forum Çamlık AVM’de ve Denizli Büyükşehir Belediyesi önünde açılan sergiyi inceleyen 23. Dönem Milletvekili Mehmet Salih Erdoğan, serginin tarımın önemini bir kez daha hatırlattığını söyledi. Erdoğan; Bakanlığımıza ve İl müdürlüğümüze teşekkür ederek “Salgın ve Rusya-Ukrayna savaşının dünya için gıda arzı ve güvenliğinin önemini gösterdiği bu günlerde gerçekleştirilen serginin tarımın önemine tarımın ne kadar hayati bir öneme sahip olduğunun anlatılması bakımından bu görsellerin insanlarımıza büyük katkı sağlayacağını umut ediyorum” dedi.

3 bin 997 eser arasından 19 eserin ödül aldığı yarışmada sergileme ve albüm çalışması için belirlenen toplam 83 eser diğer illerde de sergilenecek.
tarım orman insan fotoğraf yarışma sergi Denizli