16 Ekim Dünya Gıda Gününde, küresel açlığa dikkat çekmek amacıyla Türkiyenin çeşitli illerinde çeşitli etkinlikler düzenlendi
16 Ekim DünyaGıdaGünü'nde küresel açlığa dikkat çekmek için tüm dünyada olduğu gibi Türkiye'de de çeşitli etkinlikler düzenlendi.
Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı'na bağlı il ve ilçe müdürlükleri tarafından yürütülen etkinliklerde, Dünya Gıda Günü'nün bu yılki ana teması hakkında bilgilendirmeler yapıldı.
Özellikle çocukların gıda güvenliği konusundaki farkındalığını arttırmak için etkinliklerin adresi olarak okullar seçildi. Yapılan etkinliklerde çocuklara gıda güvenliğinin önemi anlatıldı.
Erzincan'da düzenlenen etkinlikte Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürü Erdem Karadağ, çocuklara dengeli ve yeterli beslenmenin önemini anlattı.
Ankara'da düzenlenen programda Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürü Muhsin Temel, gıda ve suyun önemine dikkat çekti.
Kahramanmaraş İl Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü ise, Türkoğlu ilçesi Beyoğlu Beldesi Aşağısarılar İlkokulu ve Ortaokulunda Program düzenledi.
İl Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürü İhsan Emiralioğlu'nun da katıldığı programda, gıda güvenliği ve kooparatifçilik katılımcılara anlatıldı.
Düzenlenen programda konuşan İl Müdürü İhsan Emiralioğlu, il genelinde gıda güvenliğini sağlama ve tükecilerin sağlıklı gıdaya ulaşması konusunda titiz bir çalışma yürüttüklerini kaydetti.
Samsun'un Bafra ilçesinde, 2025 yılında ekimi yapılan tütünün...
Devamını Oku ->
Bahar mevsiminin gelmesiyle birlikte meyveciliğin merkezi...
Devamını Oku ->
Ankara'da sürdürdüğü şehir hayatını bırakan Nurcan Göçmen,...
Devamını Oku ->
Çevre, Doğa ve Hayvanları Koruma Timi, flamingolar için 24 saat...
Devamını Oku ->
Doğa Koruma ve Milli Parklar ekipleri Kahramanmaraş’ta yaralı...
Devamını Oku ->
Ordu İl Tarım ve Orman Müdürü Bayram Ay bayram tatilinde...
Devamını Oku ->
Bursa'nın Karacabey ilçesinde Yağışların ve Uludağ'daki karların...
Devamını Oku ->
Kışı karlar altında geçiren Van’da yağışlar barajlardaki su...
Devamını Oku ->