Fındık üreticilerinin alan bazlı destekten faydalanmaları için son tarih 31 Aralık
nin kaldığına dikkat çeken AK Parti Ünye İlçe Başkanı Avukat Ahmet Çamyar, tarım müdürlüğündeki dosyaların yenilenmesi gerektiğini söyledi
Ahmet Çamyar, Kasım ayının ilk haftası Tarım Bakanlığının yayımladığı genelgeye göre fındık üreticilerimiz 31 Aralık tarihlerine kadar tarım müdürlüklerindeki dosyalarına müracaat etmeleri, dosyalarını alan bazlı destekle ilgili yenilemeleri gerekiyor. Bu süre kaçırılmamalı. Genelge doğrultusunda gerekli çalışma yapılmayınca destekten faydalanmak mümkün olmayacak. Dosya yenilemek için de son tarih 31 Aralık 1012. dedi.
Başkan Çamyar, okullardaki tek tip kıyafetin kaldırılmasına da değinerek, İlköğretim ve liselerdeki tek tip kıyafet darbe ürünüydü. 1981 yılından beri devam eden bir zorunluluktu. Türkiye hızla değişiyor. Okullardaki bu tek tip kıyafet zorunluluğunun kalkmasının her kesim için iyi olduğunu düşünüyoruz. Kıyafet serbestliği hayırlı olsun. şeklinde konuştu.
Devlet destekleri depremzede üreticilerin yaralarını sarıyor,...
Devamını Oku ->
Türkiye’nin önemli sulak alanlarından Gediz Deltası, kuraklığa...
Devamını Oku ->
Çorum'un Osmancık ilçesinde, elektrik akımına kapılarak...
Devamını Oku ->
Kırsal Kalkınma Yatırımlarını Destekleme Programı ile kurulan...
Devamını Oku ->
Edirne'de çiftçilik yapan İlter ailesi, yılın dört mevsimi...
Devamını Oku ->
Ağrı’da, Jeotermal Isıtmalı Sera Tarıma Dayalı İhtisas Organize...
Devamını Oku ->
Meyve sebze tedarikçisi Ahmet Demir, Tarım ve Kırsal Kalkınmayı...
Devamını Oku ->
Ramazan ayı yaklaşırken Niğde İl Tarım ve Orman Müdürlüğü...
Devamını Oku ->