Malatya'da, akciğer ampiyemi hastalığına yakalanan oğluna ''hakiki bal'' yedirmek için 5 kovanla arıcılığa başlayan Erdal Ünal isimli vatandaş, 10 yılda 170 kovana ulaştı.
Ambulans şoförlüğü yaparak hayatını kazanan Erdal Ünal, arıcılığa oğlunun hastalığına şifa olması amacıyla başlamış. Ürettiği balların doğallığının günden güne duyulmasıyla birlikte de arıcılığı ticarete dönüştürmüş.
Akciğer ampiyemi hastalığına yakalanan oğlunun ameliyat sonrası iyileşebilmesi için doktorlar tarafından tavsiye edilen doğal balı bulmakta zorlanan Ünal, çocuğunun sağlığına kavuşması için arıcılıkla ilgilenmeye başladığını anlatıyor.
Ürettiği balın hakiki kara kovan balı olduğunu, 10 yılda pek çok müşteriye ulaştığını söyleyen Erdal Ünal, pek çok hastanın bu balla şifa bulduğunu sözlerine ekledi.
Şırnak'ın Silopi ilçesindeki Sera Organize Tarım Bölgesi'nde 42...
Devamını Oku ->
Kocaeli'de verimli ve sürdürülebilir tarım için yapay zeka ve...
Devamını Oku ->
Erzincan Bahçe Kültürleri Araştırma Enstitüsünde oluşturulan yeni...
Devamını Oku ->
İzmir’in Selçuk ilçesinde, incirde kalite ve gıda...
Devamını Oku ->
Karadeniz'in tarımsal üretimini tehdit eden kahverengi kokarcaya...
Devamını Oku ->
Antalya'nın Kumluca ilçesinde sezonun ilk zeytinleri toplanıyor.
Devamını Oku ->
Tekirdağ'ın Saray ilçesinde süt üretimi yapan Sevcan Bayraktar,...
Devamını Oku ->
Çorum’da tarımsal üretimin geliştirilmesi, ürün çeşitliliğinin...
Devamını Oku ->