Sokak hayvanlarının beslenme ve su ihtiyaçlarını gidermek için şehrin çeşitli yerlerinde ''beslenme odakları'' oluşturuldu
Adana Kozan Belediyesi sokak hayvanlarının beslenme ve su ihtiyaçlarını gidermek için şehrin çeşitli yerlerine ''beslenme odakları'' yerleştirdi.
Zaman ayarlı cihazlar, üzerlerindeki sensörler aracılığıyla haznesindeki mamayı, beslenme bölümüne dökerek hayvanların yemesine olanak sunuyor.
Belediye Başkan Yardımcısı Gökhan Söğüt, aynı anda 150 sokak hayvanının barınabileceği geçici hayvan bakım merkezi kurduklarını, kısırlaştırılan, aşılanan ve tedavileri yapılan sokak hayvanlarının, küpelenerek yeniden doğaya salındığını söyledi.
Cihazları üreten ve sistemi kuran veterinerlik firmasının saha sorumlusu Murat Şahin ise, cihazların nasıl çalıştığını anlattı.
Samsun'un Bafra ilçesinde, 2025 yılında ekimi yapılan tütünün...
Devamını Oku ->
Bahar mevsiminin gelmesiyle birlikte meyveciliğin merkezi...
Devamını Oku ->
Ankara'da sürdürdüğü şehir hayatını bırakan Nurcan Göçmen,...
Devamını Oku ->
Çevre, Doğa ve Hayvanları Koruma Timi, flamingolar için 24 saat...
Devamını Oku ->
Doğa Koruma ve Milli Parklar ekipleri Kahramanmaraş’ta yaralı...
Devamını Oku ->
Ordu İl Tarım ve Orman Müdürü Bayram Ay bayram tatilinde...
Devamını Oku ->
Bursa'nın Karacabey ilçesinde Yağışların ve Uludağ'daki karların...
Devamını Oku ->
Kışı karlar altında geçiren Van’da yağışlar barajlardaki su...
Devamını Oku ->