Kahramanmaraşlı çiftçiler, saman fiyatının yükselmesiyle birlikte tarlada atıl vaziyette kalan mısır sapını hayvan yemi olarak değerlendirmeye başladı
Kahramanmaraşlı çiftçiler saman fiyatının yükselmesiyle birlikte tarlada atıl vaziyette kalan mısır sapını hayvan yemi olarak değerlendirerek ekonomiye kazandırıyor.
Özbek köyündeki çiftçilerin çalışmasını inceleyen Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürü İhsan Emiralioğlu, mısır sapından hayvan yemi elde ediliyor olmasının önemsediklerini belirtti.
Türkiye'nin önemli bir mısır üreticisi ülke olduğunun altını çizen Emiralioğlu, mısır sapının birçok faydasının olacağını kaydetti.
Türkoğlu ilçesine bağlı Özbek köyünde çiftçilik yapan Hüseyin Ateş de, mısır sapından hayvan yemi yaparak hem kendi hem de ülke ekonomisine ciddi katkı sağlayacağına inandığını söyledi.
Samsun'un Bafra ilçesinde, 2025 yılında ekimi yapılan tütünün...
Devamını Oku ->
Bahar mevsiminin gelmesiyle birlikte meyveciliğin merkezi...
Devamını Oku ->
Ankara'da sürdürdüğü şehir hayatını bırakan Nurcan Göçmen,...
Devamını Oku ->
Çevre, Doğa ve Hayvanları Koruma Timi, flamingolar için 24 saat...
Devamını Oku ->
Doğa Koruma ve Milli Parklar ekipleri Kahramanmaraş’ta yaralı...
Devamını Oku ->
Ordu İl Tarım ve Orman Müdürü Bayram Ay bayram tatilinde...
Devamını Oku ->
Bursa'nın Karacabey ilçesinde Yağışların ve Uludağ'daki karların...
Devamını Oku ->
Kışı karlar altında geçiren Van’da yağışlar barajlardaki su...
Devamını Oku ->