Tarım Orman Gündemi 01.12.2023

01 December Friday, 2023
“Tarım Orman Gündemi” sektörün gündemini izleyici ile buluşturuyor…
Tarım Orman Gündemi 01.12.2023
     "Tarım Orman Gündemi" adlı televizyon programı, hafta içi her gün saat 11.00'de canlı yayınla seyircisiyle buluşuyor. Bu programda bitkisel ve hayvansal üretim, tarımsal üretimin geliştirilmesi, tarım teknolojileri, su verimliliği seferberliği, su ürünleri, gıda güvenliği, orman varlığı, orman ürünleri vs. konularla ilgili gündem takip ediliyor. Yine üreticilere yönelik geniş hava durumu bülteni sunuluyor, canlı yayına katılan yetkili ve alanında uzman isimler ile gündem değerlendiriliyor.

        Tarım Orman Gündemi programının bu bölüm stüdyo konuğu Tarım Reformu Genel Müdür Yardımcısı Mehmet KİLCİ. Programda; Çiftçi Kayıt Sistemi (ÇKS), ÇKS’de yapılan yenilikler, Tarım Cebimde Mobil Uygulaması, ÇKS’ye kayıt şartları, planlı üretim ve ÇKS ilişkisi, çiftçilere verilen tarımsal hibe ve destekler, hibe ve desteklerden yaralanma koşulları, gübre ve mazot destekleri, düşük faizli kredi imkanları ile ilgili bilgiler verildi.
tarım orman gündem webtarımtv tarım orman gündemi tarım haber Tarım Reformu Genel Müdürlüğü Mehmet KİLCİ çiftçi kayıt sistemi ÇKS Tarım Cebimde Mobil Uygulaması planlı üretim ve ÇKS tarımsal hibe tarımsak destek hibe ve destek