Tarım Orman Gündemi 03.11.2023

06 November Monday, 2023
“Tarım Orman Gündemi” sektörün gündemini izleyici ile buluşturuyor…
Tarım Orman Gündemi 03.11.2023
     "Tarım Orman Gündemi" adlı televizyon programı, hafta içi her gün saat 11.00'de canlı yayınla seyircisiyle buluşuyor. Bu programda bitkisel ve hayvansal üretim, tarımsal üretimin geliştirilmesi, tarım teknolojileri, su verimliliği seferberliği, su ürünleri, gıda güvenliği, orman varlığı, orman ürünleri vs. konularla ilgili gündem takip ediliyor. Yine üreticilere yönelik geniş hava durumu bülteni sunuluyor, canlı yayına katılan yetkili ve alanında uzman isimler ile gündem değerlendiriliyor.

     Tarım Orman Gündemi programının bu bölüm stüdyo konuğu Beyaz Et Sanayicileri ve Damızlıkçıları Birliği Derneği Genel Sekreteri Prof. Dr. Ahmet ERGÜN. Programda; Beyaz Et Sanayicileri ve Damızlıkçıları Birliği Derneği çalışmaları, ülkemiz kanatlı eti üretimi, piliç eti, derneğe üye olan entegre firmaların TSE helal uygunluk belgesine sahip olmaları, üretimde hayvan refahı, beyaz et üretim sektörünün gençlere olan ihtiyacı hakkında konuşuldu.
tarım orman gündem webtarımtv tarım orman gündemi tarım haber Beyaz Et Sanayicileri ve Damızlıkçıları Birliği Derneği Ahmet ERGÜN beyaz et kanatlı eti piliç eti