Tarım Orman Gündemi 05.02.2024

05 February Monday, 2024
“Tarım Orman Gündemi” sektörün gündemini izleyici ile buluşturuyor…
Tarım Orman Gündemi 05.02.2024
     "Tarım Orman Gündemi" adlı televizyon programı, hafta içi her gün saat 11.00'de canlı yayınla seyircisiyle buluşuyor. Bu programda bitkisel ve hayvansal üretim, tarımsal üretimin geliştirilmesi, tarım teknolojileri, su verimliliği seferberliği, su ürünleri, gıda güvenliği, orman varlığı, orman ürünleri vs. konularla ilgili gündem takip ediliyor. Yine üreticilere yönelik geniş hava durumu bülteni sunuluyor, canlı yayına katılan yetkili ve alanında uzman isimler ile gündem değerlendiriliyor.

       Tarım Orman Gündemi programının bu bölüm stüdyo konuğu Ankara Üniversitesi Veteriner Fakültesi Zootekni Anabilim Dalı Öğretim Üyesi Dr. Afşin KOCAKAYA. Programda; ülkemizde yetiştirilen küçükbaş hayvan ırkları, ülkemizin keçi varlığı ve keçi ürünleri, kuzuların bakım ve beslenmesi, koyunların bakım ve besleme şartları, küçükbaş hayvancılıkta yapılan ıslah çalışmaları, küçükbaş hayvan işletmeciliği için yapılması gerekenler, küçükbaş hayvancılıkta mera besisinin önemi, mera ve otlakların küçükbaş yetiştiricilikteki önemi ile ilgili bilgiler verildi.
tarım orman gündem webtarımtv tarım orman gündemi tarım haber küçükbaş hayvan keçi varlığı keçi ürünleri kuzuların bakım ve beslenmesi koyunların bakım ve beslemesi küçükbaş hayvancılıkta ıslah küçükbaş hayvan işletmeciliği mera besisi mera ve otlak