Tarım Orman Gündemi 06.02.2024

06 February Tuesday, 2024
“Tarım Orman Gündemi” sektörün gündemini izleyici ile buluşturuyor…
Tarım Orman Gündemi 06.02.2024
     "Tarım Orman Gündemi" adlı televizyon programı, hafta içi her gün saat 11.00'de canlı yayınla seyircisiyle buluşuyor. Bu programda bitkisel ve hayvansal üretim, tarımsal üretimin geliştirilmesi, tarım teknolojileri, su verimliliği seferberliği, su ürünleri, gıda güvenliği, orman varlığı, orman ürünleri vs. konularla ilgili gündem takip ediliyor. Yine üreticilere yönelik geniş hava durumu bülteni sunuluyor, canlı yayına katılan yetkili ve alanında uzman isimler ile gündem değerlendiriliyor.

     Tarım Orman Gündemi programının bu bölüm stüdyo konuğu Tarım ve Orman Bakan Yardımcısı Ebubekir GİZLİGİDER. Programda; asrın felaketi 6 Şubat depremi, Tarım ve Orman Bakanlığının deprem bölgesinde yaptığı çalışmalar, depremlerde hayatını kaybeden 127 Tarım ve Orman Bakanlığı personeli, depremden etkilenen çiftçilere yapılan ayni ve nakdi yardımlar, AFAD ile koordineli yürütülen yardım çalışmaları, tarımsal üretimin aksamadan devam etmesi için alınan önlemler ile ilgili bilgiler verildi.
tarım orman gündem webtarımtv tarım orman gündemi tarım haber Tarım ve Orman Bakan Yardımcısı Ebubekir GİZLİGİDER 6 Şubat depremi asrın felaketi deprem bölgesinde yapılan çalışmalar depremden etkilenen çiftçiler asrın birlikteliği karada bilinen en büyük deprem