Tarım Orman Gündemi 09.05.2023

09 May Tuesday, 2023
“Tarım Orman Gündemi” sektörün gündemini izleyici ile buluşturuyor…
Tarım Orman Gündemi 09.05.2023
     "Tarım Orman Gündemi" adlı televizyon programı, hafta içi her gün saat 11.00'de canlı yayınla seyircisiyle buluşuyor. Bu programda bitkisel ve hayvansal üretim, tarımsal üretimin geliştirilmesi, tarım teknolojileri, su verimliliği seferberliği, su ürünleri, gıda güvenliği, orman varlığı, orman ürünleri vs. konularla ilgili gündem takip ediliyor. Yine üreticilere yönelik geniş hava durumu bülteni sunuluyor, canlı yayına katılan yetkili ve alanında uzman isimler ile gündem değerlendiriliyor.

     Tarım Orman Gündemi programının bu bölüm stüdyo konuğu Toprak Mahsulleri Ofisi Genel Müdürü Ahmet GÜLDAL. Programda, asrın felaketi depremde TMO’nun bölgede yaptığı çalışmalar, 2023 sezonu hasat ve rekolte beklentisi, TMO’nun un ve yem regülasyonu çalışmaları, perakende satış noktaları, fındık ve kuru üzüm alımları, TMO’nun lisanslı depoculuk çalışmalarındaki rolü ile ilgili bilgiler verildi.
tarım orman gündem webtarımtv tarım orman gündemi tarım haber Toprak Mahsulleri Ofisi Genel Müdürlüğü TMO Ahmet GÜLDAL TMO’nun un ve yem regülasyonu TMO perakende satış noktaları fındık ve kuru üzüm alımları TMO’nun lisanslı depoculuk çalışmaları