Tarım Orman Gündemi 09.06.2023

09 June Friday, 2023
“Tarım Orman Gündemi” sektörün gündemini izleyici ile buluşturuyor…
Tarım Orman Gündemi 09.06.2023
     "Tarım Orman Gündemi" adlı televizyon programı, hafta içi her gün saat 11.00'de canlı yayınla seyircisiyle buluşuyor. Bu programda bitkisel ve hayvansal üretim, tarımsal üretimin geliştirilmesi, tarım teknolojileri, su verimliliği seferberliği, su ürünleri, gıda güvenliği, orman varlığı, orman ürünleri vs. konularla ilgili gündem takip ediliyor. Yine üreticilere yönelik geniş hava durumu bülteni sunuluyor, canlı yayına katılan yetkili ve alanında uzman isimler ile gündem değerlendiriliyor.

     Tarım Orman Gündemi programının bu bölüm stüdyo konuğu Doğa Koruma ve Milli Parklar Genel Müdürü Kadir ÇOKÇETİN. Programda; geçmişten günümüze doğa koruma faaliyetleri, Doğa Koruma ve Milli Parklar Genel Müdürlüğünün görev alanları, yaban hayatını koruma çalışmaları, ülkemizde korunun 644 adet alan, sulak alanların korunması, korunan alanlarda doğa turizmi etkinlikleri, ulusal sulak envanter projesi, ülkemizin güncel biyolojik çeşitlilik haritası, biyokaçakçılık, Anadolu Parsı, 3 bin adet fotokapan ile izlenen yaban hayatı ile ilgili bilgiler verildi.
tarım orman gündem webtarımtv tarım orman gündemi tarım haber Doğa Koruma ve Milli Parklar Genel Müdürlüğü Kadir ÇOKÇETİN doğa koruma yaban hayatı ulusal sulak envanter projesi biyolojik çeşitlilik haritası biyokaçakçılık Anadolu Parsı fotokapan