Tarım Orman Gündemi 11.03.2024

11 March Monday, 2024
“Tarım Orman Gündemi” sektörün gündemini izleyici ile buluşturuyor…
Tarım Orman Gündemi 11.03.2024
           "Tarım Orman Gündemi" adlı televizyon programı, hafta içi her gün saat 11.00'de canlı yayınla seyircisiyle buluşuyor. Bu programda bitkisel ve hayvansal üretim, tarımsal üretimin geliştirilmesi, tarım teknolojileri, su verimliliği seferberliği, su ürünleri, gıda güvenliği, orman varlığı, orman ürünleri vs. konularla ilgili gündem takip ediliyor. Yine üreticilere yönelik geniş hava durumu bülteni sunuluyor, canlı yayına katılan yetkili ve alanında uzman isimler ile gündem değerlendiriliyor.

        Tarım Orman Gündemi programının bu bölüm konukları Ulusal Zeytin ve Zeytinyağı Konseyi Yönetim Kurulu Üyesi Ümmühan TİBET ve Anadolu’nun Yüreğine Dokunan Genç Çiftçi İlkay TINASTEPE. Programda; Ulusal Zeytin ve Zeytinyağı Konseyi Yönetim Kurulu Üyesi Ümmühan TİBET, zeytinyağı üretimi ve tüketiminde dünyadaki durum, antik çağdan günümüze zeytinyağı kalitesi, zeytinyağı kalitesini etkileyen faktörler, doğru zeytinyağını anlama yöntemleri ile ilgili bilgiler verdi.
 
     Programda ayrıca Anadolu’nun Yüreğine Dokunan Genç Çiftçi İlkay TINASTEPE ile bir bağlantı gerçekleştirildi. İlkay TINASTEPE ile Anadolu’nun Yüreğine Dokunanlar Programı çekimlerinde yaşananlar, dağdaki yaşamı, köy hayatı, Sivas Kangal köpekleriyle kurduğu çobansız sürüleri ve genç çiftçilere tarıma ve hayvanlığa yönlenmeleri konusundaki tavsiyeleri ile ilgili konuşuldu.
tarım orman gündem webtarımtv tarım orman gündemi tarım haber Ulusal Zeytin ve Zeytinyağı Konseyi Yönetim Kurulu Ümmühan TİBET zeytinyağı zeytinyağı kalitesi doğru zeytinyağı Anadolu’nun Yüreğine Dokunanlar İlkay TINASTEPE genç çiftçi dağda yaşam Sivas kangal köpeği dagdayasam_ilkaytinastepe