Tarım Orman Gündemi 13.02.2024

13 February Tuesday, 2024
“Tarım Orman Gündemi” sektörün gündemini izleyici ile buluşturuyor…
Tarım Orman Gündemi 13.02.2024
     "Tarım Orman Gündemi" adlı televizyon programı, hafta içi her gün saat 11.00'de canlı yayınla seyircisiyle buluşuyor. Bu programda bitkisel ve hayvansal üretim, tarımsal üretimin geliştirilmesi, tarım teknolojileri, su verimliliği seferberliği, su ürünleri, gıda güvenliği, orman varlığı, orman ürünleri vs. konularla ilgili gündem takip ediliyor. Yine üreticilere yönelik geniş hava durumu bülteni sunuluyor, canlı yayına katılan yetkili ve alanında uzman isimler ile gündem değerlendiriliyor.

      Tarım Orman Gündemi programının bu bölüm konuğu Van İl Tarım ve Orman Müdürü İbrahim GÖRENTAŞ. Programda; Van'ın tarımsal üretimde kullanılan mera potansiyeli, Van bal üretimi, Van İl Tarım ve Orman Müdürlüğü çalışmaları, Van iç su avcılığı, Van'da meyve üretim miktarı, Gevaş Fasulyesi üretimi, Van'da yürütülen tarımsal projeler, hayvan ve bitki sağlığı ile ilgili sınır bölgesinde alınan tedbirler, “Köyümde Yaşamak İçin Bir Sürü Nedenim Var” projesi, kırsal kalkınmaya yönelik yapılan yatırımlar ve projeler ile ilgili bilgiler verildi.
tarım orman gündem webtarımtv tarım orman gündemi tarım haber Van İl Tarım ve Orman Müdürlüğü İbrahim GÖRENTAŞ Van'ın mera potansiyeli Van bal üretimi Van iç su avcılığı Gevaş Fasulyesi Köyümde Yaşamak İçin Bir Sürü Nedenim Var projesi