Tarım Orman Gündemi 13.10.2023

13 October Friday, 2023
“Tarım Orman Gündemi” sektörün gündemini izleyici ile buluşturuyor…
Tarım Orman Gündemi 13.10.2023
       "Tarım Orman Gündemi" adlı televizyon programı, hafta içi her gün saat 11.00'de canlı yayınla seyircisiyle buluşuyor. Bu programda bitkisel ve hayvansal üretim, tarımsal üretimin geliştirilmesi, tarım teknolojileri, su verimliliği seferberliği, su ürünleri, gıda güvenliği, orman varlığı, orman ürünleri vs. konularla ilgili gündem takip ediliyor. Yine üreticilere yönelik geniş hava durumu bülteni sunuluyor, canlı yayına katılan yetkili ve alanında uzman isimler ile gündem değerlendiriliyor.

      Tarım Orman Gündemi programının bu bölüm stüdyo konuğu Gıda ve Kontrol Genel Müdürü Dr. Ersin DİLBER. Programda; Gıda ve Kontrol Genel Müdürlüğü faaliyetleri, bitki sağlığı için yapılan çalışmalar, bitki sağlığı için entegre mücadele, pestisit kullanımın azaltılması ile ilgili çalışmalar, nar ihracı, ihraç edilmeyen tarım ürünleri, gümrükten geri dönen ürünler, kahverengi kokarca zararına yönelik çalışmalar, şap aşılama kampanyası, ülkemizdeki tüm hayvanların aşılanması, hayvan hareketlerinin kontrol edilmesi çalışmaları, kanatlı yemlerinde ve yumurtada antibiyotik kalıntısı ile mücadelesi, alo 174 gıda ihbar hattı hakkında bilgiler verildi.
tarım orman gündem webtarımtv tarım orman gündemi tarım haber Gıda ve Kontrol Genel Müdürlüğü Ersin DİLBER bitki sağlığı pestisit kullanımı nar ihracı ihraç edilmeyen tarım ürünleri gümrükten geri dönen ürünler kahverengi kokarca zararı şap aşılama kampanyası hayvanların aşılanması alo 174 gıda ihbar hattı alo 174 gıda ihbar hattı