Tarım Orman Gündemi 14.06.2023

14 June Wednesday, 2023
“Tarım Orman Gündemi” sektörün gündemini izleyici ile buluşturuyor…
Tarım Orman Gündemi 14.06.2023
     "Tarım Orman Gündemi" adlı televizyon programı, hafta içi her gün saat 11.00'de canlı yayınla seyircisiyle buluşuyor. Bu programda bitkisel ve hayvansal üretim, tarımsal üretimin geliştirilmesi, tarım teknolojileri, su verimliliği seferberliği, su ürünleri, gıda güvenliği, orman varlığı, orman ürünleri vs. konularla ilgili gündem takip ediliyor. Yine üreticilere yönelik geniş hava durumu bülteni sunuluyor, canlı yayına katılan yetkili ve alanında uzman isimler ile gündem değerlendiriliyor.

      Tarım Orman Gündemi programının bu bölüm stüdyo konuğu Orman Genel Müdürlüğü Ekosistem Hizmetleri Dairesi Başkanı Özgür BALCI. Programda; ülkemizin biyoçeşitlilik varlığı, tıbbi aromatik bitki yönetimi, biyoçeşitliliğimizi korumak için yapılan çalışmalar, odun dışı orman ürünleri, bal ormanı eylem planı, çam balı, orman parkları ile sunulan hizmetler, 81 ile 81 millet ormanı, ülkemizde ekoturizm çalışmaları, ekoturizmin kırsal kalkınmaya katkıları, “Benim Ormanım” uygulaması ile ilgili bilgiler verildi.
tarım orman gündem webtarımtv tarım orman gündemi tarım haber Orman Genel Müdürlüğü Ekosistem Hizmetleri Dairesi Başkanlığı Özgür BALCI biyoçeşitlilik tıbbi aromatik bitki yönetimi odun dışı orman ürünleri bal ormanı eylem planı çam balı 81 ile 81 millet ormanı ekoturizm benim ormanım uygulaması