Tarım Orman Gündemi 15.03.2024

15 March Friday, 2024
“Tarım Orman Gündemi” sektörün gündemini izleyici ile buluşturuyor…
Tarım Orman Gündemi 15.03.2024
     "Tarım Orman Gündemi" adlı televizyon programı, hafta içi her gün saat 11.00'de canlı yayınla seyircisiyle buluşuyor. Bu programda bitkisel ve hayvansal üretim, tarımsal üretimin geliştirilmesi, tarım teknolojileri, su verimliliği seferberliği, su ürünleri, gıda güvenliği, orman varlığı, orman ürünleri vs. konularla ilgili gündem takip ediliyor. Yine üreticilere yönelik geniş hava durumu bülteni sunuluyor, canlı yayına katılan yetkili ve alanında uzman isimler ile gündem değerlendiriliyor.

     Tarım Orman Gündemi programının bu bölüm konuğu Akdeniz Su Ürünleri Araştırma, Üretme ve Eğitim Enstitüsü Müdürü Serkan ERKAN. Programda; Akdeniz Su Ürünleri Araştırma Üretme ve Eğitim Enstitüsü çalışmaları, enstitüde çalışılan 6 endemik tür, enstitüdeki ARGE bölümü, Akdeniz Araştırma-1 Gemisi, istilacı balık türleri ve bu türlerle ilgili çalışmalar, Balon Balığı avlayan avcılara verilen destekler, Denizkestanesi, Akvaryum Balığı, Deniz Balığı, ülkemizde balık tüketimi, balık dışında üretimi yapılan ürünler, balık yemi üretimi ile ilgili bilgiler verildi.
tarım orman gündem webtarımtv tarım orman gündemi tarım haber Akdeniz Su Ürünleri Araştırma Üretme ve Eğitim Enstitüsü Serkan ERKAN 6 endemik tür Akdeniz Araştırma-1 Gemisi istilacı balık türleri Balon Balığı Denizkestanesi Akvaryum Balığı Deniz Balığı balık yemi