Tarım Orman Gündemi 16.06.2023

16 June Friday, 2023
“Tarım Orman Gündemi” sektörün gündemini izleyici ile buluşturuyor…
Tarım Orman Gündemi 16.06.2023
     "Tarım Orman Gündemi" adlı televizyon programı, hafta içi her gün saat 11.00'de canlı yayınla seyircisiyle buluşuyor. Bu programda bitkisel ve hayvansal üretim, tarımsal üretimin geliştirilmesi, tarım teknolojileri, su verimliliği seferberliği, su ürünleri, gıda güvenliği, orman varlığı, orman ürünleri vs. konularla ilgili gündem takip ediliyor. Yine üreticilere yönelik geniş hava durumu bülteni sunuluyor, canlı yayına katılan yetkili ve alanında uzman isimler ile gündem değerlendiriliyor.

      Tarım Orman Gündemi programının bu bölüm stüdyo konuğu Türkiye Toprak Bilimi Derneği Yönetim Kurulu Üyesi Doç. Dr. Selen DEVİREN SAYGIN. Programda; toprak oluşum süreçleri, toprak analizinin önemi, toprak analiz örneği alınırken dikkat edilmesi gerekenler, toprak erozyonu ve çevreye etkileri, erozyon tehdidi, toprağı korumak için alınacak önlemler, Türkiye’nin toprak yapısı, Türkiye Toprak Bilimi Derneğinin yaptığı çalışmalar ile ilgili bilgiler verildi.
tarım orman gündem webtarımtv tarım orman gündemi tarım haber Türkiye Toprak Bilimi Derneği Selen DEVİREN SAYGIN toprak toprak analizi toprak erozyonu erozyon Türkiye toprak yapısı