Tarım Orman Gündemi 24.04.2023

24 April Monday, 2023
“Tarım Orman Gündemi” sektörün gündemini izleyici ile buluşturuyor…
Tarım Orman Gündemi 24.04.2023
         "Tarım Orman Gündemi" adlı televizyon programı, hafta içi her gün saat 11.00'de canlı yayınla seyircisiyle buluşuyor. Bu programda bitkisel ve hayvansal üretim, tarımsal üretimin geliştirilmesi, tarım teknolojileri, su verimliliği seferberliği, su ürünleri, gıda güvenliği, orman varlığı, orman ürünleri vs. konularla ilgili gündem takip ediliyor. Yine üreticilere yönelik geniş hava durumu bülteni sunuluyor, canlı yayına katılan yetkili ve alanında uzman isimler ile gündem değerlendiriliyor.
        Tarım Orman Gündemi programının bu bölümünde 6 Şubat 2023 Depremi sonrasında Kahramanmaraş İl Tarım ve Orman Afet Koordinasyon Sorumlusu olarak görev yapan İstanbul İl Tarım ve Orman Müdürü Ahmet Yavuz KARACA ve Kayseri İl Tarım ve Orman Müdürü Mustafa ŞAHİN stüdyo konuğu oldu. Programda, Kahramanmaraş deprem bölgesinde yapılan ve yapılmakta olan çalışmalar, üretimin devamı için yapılan fide dağıtımı, depremden etkilenen üreticilere sağlanan yem - mazot ve gübre desteği, depremden zarar gören çiftçilere sağlanan 50 bin TL’ye kadar faizsiz kredi imkânı, İstanbul ve Kayseri tarım sektörünün depreme karşı aldığı önlemler ile ilgili bilgiler verildi.
tarım orman gündem webtarımtv tarım orman gündemi tarım haber Kahramanmaraş İl Tarım ve Orman Afet Koordinasyonu İstanbul İl Tarım ve Orman Müdürlüğü Ahmet Yavuz KARACA Kayseri İl Tarım ve Orman Müdürlüğü Mustafa ŞAHİN Kahramanmaraş deprem bölgesi fide dağıtımı yem - mazot ve gübre desteği 50 bin TL’ye kadar faizsiz kredi