Tarım Orman Gündemi 26.01.2024

26 January Friday, 2024
“Tarım Orman Gündemi” sektörün gündemini izleyici ile buluşturuyor…
Tarım Orman Gündemi 26.01.2024
      "Tarım Orman Gündemi" adlı televizyon programı, hafta içi her gün saat 11.00'de canlı yayınla seyircisiyle buluşuyor. Bu programda bitkisel ve hayvansal üretim, tarımsal üretimin geliştirilmesi, tarım teknolojileri, su verimliliği seferberliği, su ürünleri, gıda güvenliği, orman varlığı, orman ürünleri vs. konularla ilgili gündem takip ediliyor. Yine üreticilere yönelik geniş hava durumu bülteni sunuluyor, canlı yayına katılan yetkili ve alanında uzman isimler ile gündem değerlendiriliyor.

     Tarım Orman Gündemi programının bu bölüm stüdyo konuğu Gıda ve Kontrol Genel Müdür Yardımcısı Sedat ILDIZ. Programda; Gıda ve Kontrol Genel Müdürlüğünün çalışmaları, gıda işletmelerinin kayıt altına alınması, Türk Gıda Kodeksi Mevzuatı, nar ekşisi sosu üretimi yasaklanması, Gıda Katkı Maddeleri Yönetmeliğinde değişiklik, gıda etiketinde bulunması gereken bilgiler, Alo Gıda 174 İhbar Hattı, 0501 174 0 174 Whatsapp İhbar Hattı, Genel Müdürlüğün gıda alanında çalıştığı komite ve komisyonlar ile ilgili bilgiler verildi.
tarım orman gündem webtarımtv tarım orman gündemi tarım haber Gıda ve Kontrol Genel Müdürlüğü gıda işletmelerinin kayıt altına alınması Türk Gıda Kodeksi Mevzuatı Gıda Katkı Maddeleri Yönetmeliği gıda etiketi Alo Gıda 174 İhbar Hattı 0501 174 0 174 Whatsapp İhbar Hattı