Tarım Orman Gündemi 29.03.2024

29 March Friday, 2024
“Tarım Orman Gündemi” sektörün gündemini izleyici ile buluşturuyor…
Tarım Orman Gündemi 29.03.2024
     "Tarım Orman Gündemi" adlı televizyon programı, hafta içi her gün saat 11.00'de canlı yayınla seyircisiyle buluşuyor. Bu programda bitkisel ve hayvansal üretim, tarımsal üretimin geliştirilmesi, tarım teknolojileri, su verimliliği seferberliği, su ürünleri, gıda güvenliği, orman varlığı, orman ürünleri vs. konularla ilgili gündem takip ediliyor. Yine üreticilere yönelik geniş hava durumu bülteni sunuluyor, canlı yayına katılan yetkili ve alanında uzman isimler ile gündem değerlendiriliyor.

     Tarım Orman Gündemi programının bu bölüm konuğu Veteriner Hekim Tahir Selçuk YAVUZ. Programda; sürdürülebilir hayvancılık işletmesi, sürü sahiplerinin dikkat etmesi gereken hususlar, hayvancılıkta koruyucu hekimliğin önemi, sürü yönetimi kuralları, süt sığırcılığı işletmelerinde sürdürülebilirlik, süt sığırcılığı işletmelerinde süt, döl ve buzağı kayıplarının sebepleri, hayvancılığı kısıtlayan faktörler, yetiştiricilikte yapılan yanlış uygulamalar ile ilgili bilgiler verildi.
tarım orman gündem webtarımtv tarım orman gündemi tarım haber Tahir Selçuk YAVUZ sürdürülebilir hayvancılık sürü sürü sahipleri koruyucu hekimlik sürü yönetimi süt sığırcılığı süt-döl ve buzağı kayıpları hayvancılığı kısıtlayan faktörler