Tarım Orman Gündemi 31.10.2023

01 November Wednesday, 2023
“Tarım Orman Gündemi” sektörün gündemini izleyici ile buluşturuyor…
Tarım Orman Gündemi 31.10.2023
     "Tarım Orman Gündemi" adlı televizyon programı, hafta içi her gün saat 11.00'de canlı yayınla seyircisiyle buluşuyor. Bu programda bitkisel ve hayvansal üretim, tarımsal üretimin geliştirilmesi, tarım teknolojileri, su verimliliği seferberliği, su ürünleri, gıda güvenliği, orman varlığı, orman ürünleri vs. konularla ilgili gündem takip ediliyor. Yine üreticilere yönelik geniş hava durumu bülteni sunuluyor, canlı yayına katılan yetkili ve alanında uzman isimler ile gündem değerlendiriliyor.

    Tarım Orman Gündemi programının bu bölüm stüdyo konuğu Tarım ve Orman Bakanlığı Eğitim ve Yayın Dairesi Başkanlığı Kütüphane Çalışma Grup Sorumlusu - Tarım Uzmanı Mehmet BİLİR. Programda; dünden bugüne tarımsal kütüphanecilik faaliyetleri, zengin içeriği ile 150 yıllık tarımsal bilgi birikimi, kütüphanecilikte yapay zeka, kütüphaneler yapay zeka teknolojisinden nasıl yararlanmalı?, dijital tarım kütüphanesinin yapay zeka dönemine hazırlanışı, kütüphanecilikte yüz yüze eğitimin önemi, Gelecek İçin Bilgi Çalıştayı’nda Kütüphanecilik, tarım ihtisas kütüphanesi, okuyucuların online olarak bilgiye hızlı erişimi, kaynakların herkese eşit kullanımı, 27-29 Kasım Tarım ve Ormancılık Tarihi Sempozyumu, dijital kütüphanecilikte yapay zeka dönemi ve www.kutuphane.tarimorman.gov.tr internet sayfasıyla ile ilgili bilgiler verildi.
tarım orman gündem webtarımtv tarım orman gündemi tarım haber Kütüphane Çalışma Grup Sorumlusu Tarım Uzmanı Mehmet BİLİR www.kutuphane.tarimorman.gov.tr tarımsal kütüphanecilik kütüphanecilikte yapay zeka dijital tarım kütüphanesi Gelecek İçin Bilgi Çalıştayı’nda Kütüphanecilik tarım ihtisas kütüphanesi 27-29 Kasım Tarım ve Ormancılık Tarihi Sempozyumu dijital kütüphanecilikte yapay zeka