Tarım Orman Gündemi için sezon sonu kokteyli

23 June Friday, 2023
Web Tarım Tv’de hafta içi canlı olarak ekranlara gelen Tarım Orman Gündemi programının sezon finali için bir kokteyl düzenlendi. Kokteyle, Eğitim ve Yayın Dairesi Başkanı ve Tarım Orman Gündemi Genel Yayın Yönetmeni Dr. Bülent Kahraman Çolakoğlu, yöneticiler, program sunucuları ile yayın ve yapımda emeği geçen çalışanlar ve kurum personeli katıldı.
Tarım Orman Gündemi için sezon sonu kokteyli
Tarım sektörünün nabzını tutan ve hafta içi her gün canlı yayınla Web Tarım Tv’de izleyici ile buluşan Tarım Orman Gündemi programının sezon finali için bir kokteyl düzenlendi.

Tarım ve Orman Bakanlığı Eğitim ve Yayın Dairesi Başkanlığı bahçesinde düzenlenen kokteyle Daire Başkanı ve program Genel Yayın Yönetmeni Dr. Bülent Kahraman Çolakoğlu, program sunucuları, yayın ve yapımda emeği geçen personel ve çok sayıda davetli katıldı.

Kokteylde programa emek veren çalışanlarla bir araya gelen Eğitim ve Yayın Dairesi Başkanı Dr. Bülent Kahraman Çolakoğlu, “Tarım sektörünün nabzını en iyi şekilde yakalayan, üretimin ve üreticinin sesi olmayı başaran Tarım ve Orman Gündemi programına verdikleri değerli katkı için tüm çalışma arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Tarım Orman Gündemi programı üreticilerimizin gündemi ile Bakanlığımızın gündemini aynı ekranda buluşturması açısından son derece değerli bir yayın.” diye konuştu.

Yayın dönemi boyunca tarımın hemen her alanında ilgi çekici içeriğiyle izleyicilerin karşısına çıkan Tarım Orman Gündemi seyirciden de tam not aldı. Temel tarım ürünleri ve orman sektörü, hayvancılık, arıcılık, bitkisel üretim başta olmak üzere geniş bir yelpazede günün en önemli başlıkları Tarım Orman Gündemi aracılığı ile ekranlara yansıdı. Tarım Orman Gündemi önde gelen sektör temsilcileri ve alanında uzman bürokratları da konuk etti.

Düzenlenen kokteyl ile sezon finali gerçekleştirilen Tarım Orman Gündemi programı yeni yayın döneminde yepyeni bir içerikle izleyicilerle buluşacak.