Yeni kitaplar için ilk toplantı yapıldı

13 March Wednesday, 2024
Tarım ve Orman Bakanlığı Eğitim ve Yayın Dairesi Başkanlığı tarafından hazırlanan çocuklara yönelik kitaplara yenileri ekleniyor. Bakanlığın çalışma alanlarında farkındalık oluşturmak amacıyla hazırlanacak kitaplar için ilk toplantı Başkan Dr. Bülent Kahraman Çolakoğlu öncülüğünde yapıldı. Toplantıya nitelikli çocuk ve gençlik edebiyatımızın çok değerli sanatçılarının yanı sıra akademisyenler ve başkanlık çalışanları katıldı.
Yeni kitaplar için ilk toplantı yapıldı
Tarım ve Orman Bakanlığı Eğitim ve Yayın Dairesi Başkanlığı tarafından daha erken dönemden başlayarak çocuklarda bakanlığın çalışma alanlarına giren konularla ilgili farkındalık oluşturmak için hazırlanan kitaplara yenileri ekleniyor.

Yeni hazırlanacak kitaplar için ilk toplantı Başkan Dr. Bülent Kahraman Çolakoğlu öncülüğünde yapıldı.

Toplantıya nitelikli çocuk ve gençlik edebiyatımızın çok değerli sanatçılarının yanı sıra akademisyenler ve başkanlık çalışanları katıldı. Kitaplarda yer alabilecek konular ve diğer başlıklar toplantıda ele alındı.

Toplantı sonrası değerlendirme yapan Ankara Üniversitesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Canan Aslan, nitelikli çocuk edebiyatı eserleri hazırlanması için ilk adımı attıklarını belirtti. Başta Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı olmak üzere bakanlık çalışanlarına teşekkür etti.
tarım orman eğitim yayın daire başkan kitap