Bursa'da düzenlenen "3. Gürsu Deveci Armudu Şenliği" kapsamında vatandaşlara 5 ton armut dağıtıldı.
İl Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü, Gürsu Belediyesi ve Kaymakamlığı, İlçe Ziraat Odası, Uludağ Üniversitesi ve Siirt Üniversitesinin katkılarıyla organize edilen şenlik çerçevesinde, Orhangazi Parkı'na getirilen kamyondaki 5 ton "Deveci armudu" vatandaşlara dağıtıldı.
Gürsu Ziraat Odası Başkanı Kamil Dönmez, şenliğin bu yıl üçüncüsünü gerçekleştirdiklerini ve şenlik kapsamında paneller yapıldığını belirtti. Dönmez, şenliğin katılım anlamında her sene büyüyerek geliştiğini, bu kapsamda her sene farklı bir şeyler yapmaya çalıştıklarını dile getirdi.
Bu yıl farklı olarak panelleri salonda yapmadıklarını anlatan Dönmez, panelin ilkini tarlada, ikincisini soğuk hava deposunda, üçüncüsünü de köy kahvesinde yaptıklarını aktardı.
Tarım ve Orman Bakanlığınca yürütülen "Tam Buğday Ekmeğini...
Devamını Oku ->
Veteriner hekimler büyükbaş hayvanları aşılamak için sahaya...
Devamını Oku ->
Ordu'da ramazan ayı dolayısıyla gıda üretimi ve satışı yapan...
Devamını Oku ->
Niğde Tarım Orman ve İnsan fotoğraf sergisine ev sahipliği yaptı....
Devamını Oku ->
Çankırı’da vatandaşların ramazan ayı boyunca güvenilir gıda...
Devamını Oku ->
Bayburt’ta İl Tarım ve Orman Müdürlüğü hayvancılıkla uğraşan...
Devamını Oku ->
Anadolu’nun eşsiz güzelliklerinden biri daha tescillenerek koruma...
Devamını Oku ->
Bahar aylarının gelmesiyle Batmanlı çiftçilerin mesaisi...
Devamını Oku ->