Adıyaman'da ilk kez düzenlenen Gıda ve Tarım Fuarına 17 ilden toplam 67 firma katıldı. Fuara ilk dört gün içinde adeta ziyaretçi akını oldu.
Haber:Erdem BAĞCI
Kamera:Zafer CANLI
Adıyaman da ilk düzenlenen Gıda Tarım ve Hayvancılık Fuarını 4 günde 120.000 kişi gezdi. 67 firmanın katıldığı fuara Adıyaman dışından da 17 il katıldı.
Fuar Organizatörü Mustafa Gül 6 aylık bir çalışma sonucunda Adıyaman’da bir ilki gerçekleştirdiklerini ilerleyen yıllarda fuarı büyütmek istediklerini söyledi.
Adıyaman İl Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürü Adil Alan ise Adıyaman’da ilk kez bir tarım fuarı gerçekleştirildiğini ziyaretçi sayısının beklentilerinin çok üzerinde olduğunu belirtti.
Fuara katılan firmalar organizasyondan memnun kalırken bu tür organizasyonlara hep destek vereceklerini ifade ettiler.
Fuar alanında ayrıca, Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı tarafından organize edilen “Tarım ve İnsan” konulu fotoğraf yarışmasına ait fotoğraflardan oluşan bir sergi de düzenlendi.
Karadeniz'in tarımsal üretimini tehdit eden kahverengi kokarcaya...
Devamını Oku ->
Antalya'nın Kumluca ilçesinde sezonun ilk zeytinleri toplanıyor.
Devamını Oku ->
Tekirdağ'ın Saray ilçesinde süt üretimi yapan Sevcan Bayraktar,...
Devamını Oku ->
Çorum’da tarımsal üretimin geliştirilmesi, ürün çeşitliliğinin...
Devamını Oku ->
Batman'ın Sason ilçesinde doğa yürüyüşünde keşfedilen ters lale...
Devamını Oku ->
Kırıkkale'de üreticilere 37,5 milyon lira değerinde ekipman ve...
Devamını Oku ->
Fındık hasadında kullanılan file sistemi, işçilik maliyetlerini...
Devamını Oku ->
Şırnaklı bal üreticisi Enver Külter, "Şırnak Yayla Balı"...
Devamını Oku ->