Aşırı sıcaklar Şanlıurfa\'da sebze ve meyve pazarını vurdu. Aşırı sıcaklar ve Ramazan ayı nedeniyle Şanlıurfa Çulcu Pazarı esnafı, satışların düşmesinden yakınıyor.
Aşırı sıcaklar Şanlıurfa'da sebze ve meyve pazarını vurdu. Aşırı sıcaklar ve Ramazan ayı nedeniyle Şanlıurfa Çulcu Pazarı esnafı, satışların düşmesinden yakınıyor.
Fiyatları da düşürmelerine rağmen ürünlerine ilgi olmadığını belirten meyve satıcısı İbrahim Tumbul, meyve fiyatlarının ramazan dolayısıyla çok uygun olduğunu ifade etti.
Meyve fiyatlarını düşürmelerine rağmen, müşterilerin ilgi göstermediğini söyleyen Tumbul, sabahtan akşama kadar oturduklarını belirtti.
Sebze satıcısı Celal Mede ise, kimi zaman siftah bile yapamadıklarından yakındı.
Pazarda üzüm 2, kiraz 3, erik 2, şeftali 3 TL'den satılırken, domates, salatalık ve soğan 75 kuruştan, patlıcan ve biber ise 1.5 TL'den alıcısını bekliyor.
Türkiye'den yurt dışına en çok domates, salatalık ve biber tohumu...
Devamını Oku ->
Doğadan kameralara birbirinden güzel görüntüler yansıyor....
Devamını Oku ->
Her geçen gün gelişen süs bitkileri sektörü artan talebe yetişmek...
Devamını Oku ->
Doğa Koruma Merkezi Vakfı tarafından başlatılan, Orman Genel...
Devamını Oku ->
Bingöl'de "Bingöl Organik Bal Yesin Projesi" kapsamında...
Devamını Oku ->
Gaziantep'te "beyaz altın" olarak nitelendirilen pamuk hasadına...
Devamını Oku ->
Tarım ve Orman Bakanlığı şap hastalığının kontrol altına...
Devamını Oku ->
Genç girişimci ve babası kırsal kalkınma desteğiyle Aydın’a meyve...
Devamını Oku ->