Balıkesir\'in Bandırma ilçesinde, Ticaret Borsası, Ticaret Odası ve Ziraat Odası tarafından ortaklaşa \'hasat şenliği\' düzenlendi.
Balıkesir'in Bandırma ilçesinde, Ticaret Borsası, Ticaret Odası ve Ziraat Odası tarafından ortaklaşa 'hasat şenliği' düzenlendi.
Ticaret Borsası'ndaki hasat şenliğine Bandırma Kaymakamı Ali Mantı, Gümrük Ticaret Bakanlığı Ticaret Genel Müdürü Coşkun Çelebi, Balıkesir Ticaret Borsası Başkanı Faruk Kula, TMO Bandırma Şube Müdürü İbrahim Ağmil ve üreticiler katıldı.
Bandırma Ticaret Borsası Başkanı Halit Sezgin, geleneksel hale getirilen hasat şenliğine ilginin yüksek olmasından memnun olduğunu ifade etti.
Sezgin, her kesimin gelişmelere ayak uydurması gerektiğini belirterek, "Bütün dünyada olduğu gibi ülkemizde de ürün ihtisas borsacılığı ve lisanslı depoculuk önemli gelişmeler kaydetmiştir. Borsa olarak ürün ihtisas borsacılığı ve lisanlı depoculuk konusunda Bandırma ve bütün ülkeye önderlik yapıyoruz" dedi.
Protokol mensupları, konuşmaların ardından Bandırma Ticaret Borsası satış salonunda yapılan hububat ihalesine katıldı.
Samsun'un Salıpazarı ilçesinde coğrafi işaret tescilli kestane...
Devamını Oku ->
Çorum'da Tarım ve Orman Bakanlığınca planlı üretim kapsamına...
Devamını Oku ->
Türkiye’nin dört bir yanından gelip Ordu’nun bereketli...
Devamını Oku ->
Adana’da yaz sıcakları 35 dereceyi aştı; insandan hayvana herkes...
Devamını Oku ->
Muğla’nın Fethiye ilçesinde çıkan orman yangını kontrol altına...
Devamını Oku ->
Tarım ve Orman Bakanlığı Doğa Koruma ve Milli Parklar Genel...
Devamını Oku ->
Muş'ta 2026 üretim sezonunun ilk hububat hasadı, İl Tarım ve...
Devamını Oku ->
Hakkari'nin Yüksekova ilçesinde süt sağan kadın üreticilerin daha...
Devamını Oku ->