Bayburt Balıkçılıkta Söz Sahibi Olma Yolunda
Bayburt, tarım ve hayvancılıkta olduğu gibi Demirözü Barajı başta olmak üzere son yıllarda yapımı tamamlanan baraj ve göletlerle balıkçılıkta da söz sahibi olma yolunda ilerliyor.
Gıda, Tarım ve Hayvancılık İl Müdürü Abdulkadir Karabulut yaptığı açıklamada, Bayburt tarımında hayvancılığın daha ziyade ön plana çıktığını, tarım denilince hep hayvancılık akla geldiğini ancak son yıllarda balıkçılığın da yaygınlaştığını dile getirdi.
Karabulut, son yıllarda Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığının destekleriyle balıkçılıkta olumlu gelişmeler yaşanmaya başladığını belirterek, "İlimizde 17 adet karada ve kafes balıkçılığı yapan işletme var. Havuz ve kafeslerde alabalık üretimi yapılıyor. Bunların toplam kapasitesi yaklaşık 500 ton civarında" dedi.
Depremde hayvanları ölen üniversite öğrencisi Leyla Ülgü, devlet...
Devamını Oku ->
Çankırı İl Tarım ve Orman Müdürlüğü Tarım Sigortaları...
Devamını Oku ->
Sakız cinsi koyunun çoklu doğum yapma özelliği sayesinde Atilla...
Devamını Oku ->
Tarım ve Orman Bakanlığınca yürütülen "Tam Buğday Ekmeğini...
Devamını Oku ->
Veteriner hekimler büyükbaş hayvanları aşılamak için sahaya...
Devamını Oku ->
Ordu'da ramazan ayı dolayısıyla gıda üretimi ve satışı yapan...
Devamını Oku ->
Niğde Tarım Orman ve İnsan fotoğraf sergisine ev sahipliği yaptı....
Devamını Oku ->
Çankırı’da vatandaşların ramazan ayı boyunca güvenilir gıda...
Devamını Oku ->