Bolu'da 2016-2017 eğitim öğretim yılının ikinci döneminde anasınıfı, anaokulu ve ilkokul öğrencilerine 778 bin kutu ''okul sütü'' dağıtılacağı bildirildi.
Milli Eğitim,Sağlık ve Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlıklarının ortak yürüttüğü Okul Sütü Projesi kapsamında 2016-2017 eğitim öğretim yılı süt dağıtım uygulaması Bolu Mehmet Akif Ersoy İlkokulu’nda başlatıldı.
Bolu Valisi Aydın Baruş, süt dağıtım töreninde yaptığı konuşmada, sütün insan hayatındaki en temel içeceklerden birisi olduğunu belirterek, "Sağlık Bakanlığı, Milli Eğitim Bakanlığı ve Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı tarafından ortaklaşa yürütülen Okul Sütü Projesi çerçevesinde ilimizde anasınıfları, anaokulları ve ilkokullarda okuyan 16 bin 204 öğrenciye, 16 hafta ve 48 günde yaklaşık 778 bin kutu süt dağıtılacak " dedi.
Karadeniz'in tarımsal üretimini tehdit eden kahverengi kokarcaya...
Devamını Oku ->
Antalya'nın Kumluca ilçesinde sezonun ilk zeytinleri toplanıyor.
Devamını Oku ->
Tekirdağ'ın Saray ilçesinde süt üretimi yapan Sevcan Bayraktar,...
Devamını Oku ->
Çorum’da tarımsal üretimin geliştirilmesi, ürün çeşitliliğinin...
Devamını Oku ->
Batman'ın Sason ilçesinde doğa yürüyüşünde keşfedilen ters lale...
Devamını Oku ->
Kırıkkale'de üreticilere 37,5 milyon lira değerinde ekipman ve...
Devamını Oku ->
Fındık hasadında kullanılan file sistemi, işçilik maliyetlerini...
Devamını Oku ->
Şırnaklı bal üreticisi Enver Külter, "Şırnak Yayla Balı"...
Devamını Oku ->