Denizli Gıda, Tarım ve Hayvancılık İl Müdürü Sezgin Kutlu, Itri ve Tıbbi Bitkilerde İyi Tarım Uygulamaları kapsamına giren kekik üreticilerine dekar başına 100 lira destek verileceğini açıkladı.
Gıda, Tarım ve Hayvancılık İl Müdürlüğü tarafından geçtiğimiz cuma günü Pamukkale İlçesi Gözler ve Uzunpınar Mahallelerinde ıtri ve tıbbi bitkilerde yetiştiricilik ve desteklemeler konularında çiftçi eğitim toplantıları yapıldı.
Denizli Gıda, Tarım ve Hayvancılık İl Müdürü Sezgin Kutlu toplantıda yaptığı konuşmada adını kekikle duyuran Gözler ilçesinden bahsederek, kekik üretiminde daha da ileriye gitmek istediklerini vurguladı.
İl Müdürü Kutlu, kalıntılı üretim yapanlara yasal işlem yaparken iyi tarım yapan üreticilere de "Itri ve Tıbbi Bitkilerde İyi Tarım Uygulamaları" kapsamında dekar başına 100 lira destekleme ödemesi yapılacağı müjdesini verdi.
Karadeniz'in tarımsal üretimini tehdit eden kahverengi kokarcaya...
Devamını Oku ->
Antalya'nın Kumluca ilçesinde sezonun ilk zeytinleri toplanıyor.
Devamını Oku ->
Tekirdağ'ın Saray ilçesinde süt üretimi yapan Sevcan Bayraktar,...
Devamını Oku ->
Çorum’da tarımsal üretimin geliştirilmesi, ürün çeşitliliğinin...
Devamını Oku ->
Batman'ın Sason ilçesinde doğa yürüyüşünde keşfedilen ters lale...
Devamını Oku ->
Kırıkkale'de üreticilere 37,5 milyon lira değerinde ekipman ve...
Devamını Oku ->
Fındık hasadında kullanılan file sistemi, işçilik maliyetlerini...
Devamını Oku ->
Şırnaklı bal üreticisi Enver Külter, "Şırnak Yayla Balı"...
Devamını Oku ->