Denizli Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürlüğünde Merkezefendi ve Pamukkale ilçelerinde göreve başlayan muhtara yönelik olarak tanışma ve bilgilendirme toplantısı yapıldı.
Denizli'nin Büyükşehir Belediyesi olması ile birlikte yerel seçimler sonrasında yeni göreve başlayan muhtarlara yönelik Nisan ayında başlatılan tanışma ve bilgilendirme toplantıları Merkezefendi ve Pamukkale ilçelerinde göreve başlayan muhtarlarla devam ediyor.
Gıda Tarım ve Hayvancılık Denizli İl Müdürü Sezgin Kutlu başkanlığında, İl Müdür Yardımcısı Mehmet Atmacaoğlu ve Bitkisel Üretim ve Sağlığı Şubesi Müdürü Himmet Yılanlı’nın katılımıyla bilgilendirme ve tanışma toplantısı yapıldı.
Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürü Sezgin Kutlu, bitkisel ve hayvansal desteklemeler, Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığının yeni çıkan mevzuatları ve TARSİM hakkında bilgi verdi.
Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürlüğü olarak, muhtarlarla gece-gündüz, hafta sonu demeden çiftçinin sorunlarını çözmek için birlikte çalışacaklarını söyleyen Kutlu, “Acaba Denizlili çiftçimize ne kadar daha faydamız olur, çiftçimize daha iyi ve daha hızlı hizmeti nasıl götürebiliriz düşüncesini aklımızdan hiçbir zaman çıkarmamalıyız" diye konuştu.
Toplantıda konuşan muhtarlar ise, çiftçiler ve tarımsal konularla ilgili sorunları ve çözüm yolları konusunda düşüncelerini belirttiler.
"Minik Çiftçi Akademisi" Ardahan’da hayata geçirilen belki de en...
Devamını Oku ->
Çanakkale’de zeytin üreticilerine, İyi Tarım ve Organik Tarım...
Devamını Oku ->
"Kırsal Kalkınmada Uzman Eller Projesi"yle sektöre kazandırılan...
Devamını Oku ->
Mikroklima özelliğiyle öne çıkan Erzincan'da, kış aylarında da...
Devamını Oku ->
Tokat'ın Zile ilçesinde emekli olduktan sonra hobi amaçlı çilek...
Devamını Oku ->
Ormanlarla birlikte içindeki canlı türlerini de koruyup...
Devamını Oku ->
Konya’da "Kentsel ve Kırsal Alanlarda İstihdam Yoluyla Uyumun...
Devamını Oku ->
Bursa İl Tarım ve Orman Müdürlüğü “Dünya Balıkçılık Günü”nü...
Devamını Oku ->