Denizli Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürlüğü, bölgedeki hayvancılık faaliyetlerine yönelik bir değerlendirme toplantısı düzenledi.
Denizli Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürlüğü, bölgedeki hayvancılık faaliyetlerine yönelik bir değerlendirme toplantısı düzenledi.
İlçe kaymakamları, sivil toplum kuruluşları ve sektör temsilcilerinin katıldığı toplantıda söz alan Denizli Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürü Sezgin Kutlu, son yıllarda bölgede hayvancılığın hızlı bir gelişim gösterdiğini söyledi.
Toplantının amacının Denizli'deki hayvancılık sektörüne ait sorunları çözmek olduğunu açıklayan Kutlu, sorunların çözümü sürecinde neler yapılabileceğini sektör temsilcileriyle konuşmak istediklerini anlattı.
Denizli Valisi Abdülkadir Demir ise, il özel idare ile Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı tarafından verilen mali desteklerden bahsetti. Özellikle Denizli'deki hayvan sayısının son 10 yılda yüzde 207 oranında artış gösterdiğini kaydeden Kutlu, bu artışın süt üretiminde Denizli'yi diğer ilerle rekabet edebilir hale getirdiğini söyledi.
Samsun'un Salıpazarı ilçesinde coğrafi işaret tescilli kestane...
Devamını Oku ->
Çorum'da Tarım ve Orman Bakanlığınca planlı üretim kapsamına...
Devamını Oku ->
Türkiye’nin dört bir yanından gelip Ordu’nun bereketli...
Devamını Oku ->
Adana’da yaz sıcakları 35 dereceyi aştı; insandan hayvana herkes...
Devamını Oku ->
Muğla’nın Fethiye ilçesinde çıkan orman yangını kontrol altına...
Devamını Oku ->
Tarım ve Orman Bakanlığı Doğa Koruma ve Milli Parklar Genel...
Devamını Oku ->
Muş'ta 2026 üretim sezonunun ilk hububat hasadı, İl Tarım ve...
Devamını Oku ->
Hakkari'nin Yüksekova ilçesinde süt sağan kadın üreticilerin daha...
Devamını Oku ->