12. Ege Tarım Sera ve Hayvancılık Fuarı, Denizli'de açıldı.
Fuara bu yıl; traktör, biçerdöver, tarımsal mekanizasyon ve teknolojileri, sulama sistemleri ve ekipmanları, sera teknolojileri ve bağcılık, tohum, fide, fidan, bahçecilikle ilgili teknoloji, zirai ilaç, gübre, ekolojik tarım, hayvancılık sektörlerinden 157 firma katıldı.
Fuar alanında kurulan stantları gezen Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Dr. Sema Ramazanoğlu, Denizli Çal Bağcılık Kursuna katılan 75 Kadına Sertifika verdi.
Gıda, Tarım ve Hayvancılık İl Müdürü Sezgin Kutlu da Denizli'de farklı iklim özellikleri, verimli geniş ovaları, değişken rakım özellikleri ve zengin jeotermal kaynakları sayesinde turunçgiller ve tropik ürünler hariç 125 çeşit bitkisel ürün ekonomik olarak yetiştirildiğini söyledi.
Fuarda ayrıca “7.Tarım ve İnsan Resim Sergisi” ziyaretçilerin beğenisine sunuldu.
Konya’da "Kentsel ve Kırsal Alanlarda İstihdam Yoluyla Uyumun...
Devamını Oku ->
Bursa İl Tarım ve Orman Müdürlüğü “Dünya Balıkçılık Günü”nü...
Devamını Oku ->
Doğal güzellikleriyle ön plana çıkan Bolu’da yaşayan akbabalar...
Devamını Oku ->
Kırşehir’de ürün kaybının en aza düşürülmesi amacıyla kuraklığa...
Devamını Oku ->
Kafes balıkçılığında başarılı bir yükseliş yakalayan Adanalı...
Devamını Oku ->
İstanbul İl Tarım ve Orman Müdürlüğü, "Deniz Dibinden Olta...
Devamını Oku ->
Renkleri ve güzelliğiyle süs bitkileri sektörünün gözdesi...
Devamını Oku ->
Bursa' da et, tavuk ve süt ürünleri gibi yüksek riskli hayvansal...
Devamını Oku ->