İzmir'de organize edilen tarım ve hayvancılık fuarı İnek Güzellik Yarışması'yla başladı. 700'e yakın firmanın katıldığı fuarı 150 bine yakın ziyaretçi bekleniyor.
10. Uluslararası Tarım Sera ve Hayvancılık Fuarı (Eurosaia AGROEXPO) ve 6. Uluslararası Hayvancılık Teknolojileri ve Süt Endüstrisi Fuarı (Animal EXPO) İzmir Kültürpark Fuar Alanı'nda başladı.
51 hayvancılık işletmesinden 3 ineğin katıldığı Altın Çan İnek Güzellik Yarışmasında yarışmada jüri, ineklerin fiziksel özellikleri ve süt verimlerini dikkate alarak değerlendirmede bulundu.
Yarışma sonucu Kırkpınar Çiftliğine ait 60 litre süt verimine sahip "Sultan" isimli inek birinci seçildi. Özel olarak üretilen altın çan takılan inek, daha sonra açık artırmayla 10 bin 500 liraya satıldı.
Mikroklima özelliğiyle öne çıkan Erzincan'da, kış aylarında da...
Devamını Oku ->
Tokat'ın Zile ilçesinde emekli olduktan sonra hobi amaçlı çilek...
Devamını Oku ->
Ormanlarla birlikte içindeki canlı türlerini de koruyup...
Devamını Oku ->
Konya’da "Kentsel ve Kırsal Alanlarda İstihdam Yoluyla Uyumun...
Devamını Oku ->
Bursa İl Tarım ve Orman Müdürlüğü “Dünya Balıkçılık Günü”nü...
Devamını Oku ->
Doğal güzellikleriyle ön plana çıkan Bolu’da yaşayan akbabalar...
Devamını Oku ->
Kırşehir’de ürün kaybının en aza düşürülmesi amacıyla kuraklığa...
Devamını Oku ->
Kafes balıkçılığında başarılı bir yükseliş yakalayan Adanalı...
Devamını Oku ->