Aksaraylı genç çiftçi Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığının desteklerinden yararlanarak kendi işini kurdu.
Haber: Aksaray İl Enformasyon-Kemal Layık
Kamera: İbrahim Özkara
Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığının desteklemelerinden yararlanarak kendi işini kuran Emre Koca 30 bin lira hibe aldı.
Bahçesini kurmak için gerekli olan fide, sulama sistemi, ilaç ve kum malzemelerini bu destekle alan Koca, ilk hasadını yapmayı bekliyor.
Başvuru yaptığında kendisine hibe desteği çıkacağını hiç beklemediğini belirten Koca, hibe almaya hak kazandığı için mutlu olduğunu söyledi. Koca, diğer genç çiftçilere de hayallerine kavuşmak için bakanlığın desteklerine başvurmalarını tavsiye etti. Çilek bahçesine yatırım yapan Emre Koca, aile işi olan çiftçiliği geliştirmeyi amaçlıyor.
Samsun'un Salıpazarı ilçesinde coğrafi işaret tescilli kestane...
Devamını Oku ->
Çorum'da Tarım ve Orman Bakanlığınca planlı üretim kapsamına...
Devamını Oku ->
Türkiye’nin dört bir yanından gelip Ordu’nun bereketli...
Devamını Oku ->
Adana’da yaz sıcakları 35 dereceyi aştı; insandan hayvana herkes...
Devamını Oku ->
Muğla’nın Fethiye ilçesinde çıkan orman yangını kontrol altına...
Devamını Oku ->
Tarım ve Orman Bakanlığı Doğa Koruma ve Milli Parklar Genel...
Devamını Oku ->
Muş'ta 2026 üretim sezonunun ilk hububat hasadı, İl Tarım ve...
Devamını Oku ->
Hakkari'nin Yüksekova ilçesinde süt sağan kadın üreticilerin daha...
Devamını Oku ->