Aydının Nazilli ilçesine bağlı İsabeyli Beldesinde kışın geç gelmesi ve günlerin kurak geçmesi sonrası çiftçiler Nazilli Müftüsüyle birlikte yağmur duasına çıktı.
Aydının Nazilli ilçesine bağlı İsabeyli Beldesinde kışın geç gelmesi ve günlerin kurak geçmesi sonrası çiftçiler Nazilli Müftüsüyle birlikte yağmur duasına çıktı. AK Parti Aydın Milletvekili Gültekin Kılınç, Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcak ve İsabeyli Belde Belediye Başkanı Kuvvet Erimin katıldığı dua sonrası yaklaşık bir dakika süren yağmur, dua yapan vatandaşlarda şaşkınlığa sebep oldu.
Milletvekili Gültekin Kılınç ve Belediye Başkanı Haluk Alıcık, çiftçinin uzun süredir yağmura hasret kaldığını bu sebeple Yeşildere Mahalle halkının ilk kez düzenlediği keşkekli yağmur duasının gerçekleştirildiğini, ardından yağmurun gelmesi ile çok sevindiklerini ifade ettiler.
Mahallelinin ilk kez gerçekleştirdiği keşkekli yağmur duasında konuklara, toplanan yardımlarla hazırlanan keşkek, pilav, turşu ve aşure ikram edildi.
Öğle saatlerinde başlayan ve 15.00 sıralarında sona eren, havada tek bir bulutun dahi görünmediği bir vakitte yapılan duanın ardından saat 16.05'de ilk yağmur düştü. 1 dakika yağan yağmur bir süre ara verdikten sonra gece sağanak yağmur başladı ve uzun süre etkili oldu.
Türkiye’de her geçen gün yaygınlaşan topraksız tarım...
Devamını Oku ->
"Kırsal Kalkınma Yatırımlarının Desteklenmesi Programı" aile...
Devamını Oku ->
Sivas'ın Şarkışla ilçesinde şap hastalığı nedeniyle kapatılan...
Devamını Oku ->
Osmaniye'de tescilli turpları hasat eden çiftçilerin Savrun...
Devamını Oku ->
Ege Bölgesi’nin en önemli sulak alanlarından biri olan Bafa...
Devamını Oku ->
Tarım ve Orman Bakanlığının desteklerini hassas gruplara...
Devamını Oku ->
Türkiye'nin kışlık sebze ihtiyacının büyük bölümünü karşılayan...
Devamını Oku ->
Muş İl Tarım ve Orman Müdürlüğü ile Doğu Anadolu Kalkınma Ajansı...
Devamını Oku ->