Denizli Çivril'de Işıklı Gölü ve Sulama değerlendirme toplantısı yapıldı.
Denizli Vali Yardımcısı Celalettin Cantürk başkanlığında İl Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü ve üreticilerin katılımı ile Denizli Çivril'de Işıklı Gölü ve Sulama değerlendirme toplantısı yapıldı.
2017 ve daha sonraki yıllarda sulamada dolayısıyla üretimde sıkıntılar yaşanmaması, üreticilerimizin mağdur olmamaları için yapılacak bilgilendirmeler ve alınacak tedbirler görüşüldü.
Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürlüğü ile DSİ Bölge Müdürlüğü konu ile ilgili olarak hazırlanan sunumları yaptı.
Denizli İl, Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürü Yılmaz Erkaya, damla ve yağmurlama sistemlerine geçmenin önemini suyu daha iyi yönetebilmek ve hastalıklarla daha iyi mücadele edebilmekle ilgili olduğuna dikkat çekti.
Erkaya, 2016 yılında üreticilere yönelik başlatılan bilgilendirme çalışmalarının hızla devam edeceğini de ekledi.
Tarım ve Orman Bakanlığınca yürütülen "Tam Buğday Ekmeğini...
Devamını Oku ->
Veteriner hekimler büyükbaş hayvanları aşılamak için sahaya...
Devamını Oku ->
Ordu'da ramazan ayı dolayısıyla gıda üretimi ve satışı yapan...
Devamını Oku ->
Niğde Tarım Orman ve İnsan fotoğraf sergisine ev sahipliği yaptı....
Devamını Oku ->
Çankırı’da vatandaşların ramazan ayı boyunca güvenilir gıda...
Devamını Oku ->
Bayburt’ta İl Tarım ve Orman Müdürlüğü hayvancılıkla uğraşan...
Devamını Oku ->
Anadolu’nun eşsiz güzelliklerinden biri daha tescillenerek koruma...
Devamını Oku ->
Bahar aylarının gelmesiyle Batmanlı çiftçilerin mesaisi...
Devamını Oku ->