Düzcede KOSGEB'den aldığı krediyle pastane açan iş kadını, ürettiği ''organik pasta ve kurabiyelerle'' müşterilerin damak tadına hitap ediyor.
Düzce'de KOSGEB'den aldığı krediyle pastane açan iş kadını, ürettiği "organik pasta ve kurabiyelerle" müşterilerin damak tadına hitap ediyor.
Evli ve iki çocuk annesi Sibel Tuncer (35), uzun zamandır eğitimini aldığı pasta üretimini yatırıma dönüştürmek için iş yeri açmaya karar verdi. KOSGEB'in girişimcilik kurslarına katılan Tuncer, aldığı eğitimin ardından açtığı pasta dükkanıyla kısa sürede sermaye sahibi oldu.
Kazandığı sermayeyle küçük bir iş yeri daha açan Tuncer, tek başına başladığı iş hayatında şimdi 12 kişiye istihdam sağlıyor. Organik ürünlerle müşterilerine sağlıklı ve leziz pastalar sunan Tuncer, girişimci ruhuyla ev kadınlarına örnek oluyor.
Sibel Tuncer, pasta üretimiyle ilgili eğitim aldığını belirterek, yeteneğini ve ilgisini yatırıma dönüştürmek istediğini söyledi.
Tuncer, pastalarında kullandığı malzemelere çok dikkat ettiğini kaydetti.
Samsun'un Salıpazarı ilçesinde coğrafi işaret tescilli kestane...
Devamını Oku ->
Çorum'da Tarım ve Orman Bakanlığınca planlı üretim kapsamına...
Devamını Oku ->
Türkiye’nin dört bir yanından gelip Ordu’nun bereketli...
Devamını Oku ->
Adana’da yaz sıcakları 35 dereceyi aştı; insandan hayvana herkes...
Devamını Oku ->
Muğla’nın Fethiye ilçesinde çıkan orman yangını kontrol altına...
Devamını Oku ->
Tarım ve Orman Bakanlığı Doğa Koruma ve Milli Parklar Genel...
Devamını Oku ->
Muş'ta 2026 üretim sezonunun ilk hububat hasadı, İl Tarım ve...
Devamını Oku ->
Hakkari'nin Yüksekova ilçesinde süt sağan kadın üreticilerin daha...
Devamını Oku ->