Kayseri'de hizmet verecek ''Kocasinan Erciyesevler Organik Tarım Pazarı'' her hafta pazar günü üretici ile tüketiciyi buluşturacak.
Haber : Kayseri İl Enformasyon
Fotoğraf : Filiz YILDIZ
Kamera : Emine YEŞİLÖZ & İsmail Tolga PEKŞEN
‘Yüzde 100 Ekolojik Pazar’ın açılışına Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, Kayseri Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürü Özkan Kayacan ve Kocasinan Ziraat Odası Başkanı Abdulkadir Güneş katıldı.
Kocasinan Belediye Başkanı Çolakbayrakdar, insan sağlığına verdikleri önemden dolayı organik tarımın içinde olduğu her türlü organizasyonu destekledikleri söyledi.
İl Müdürü Özkan Kayacan da, bu yıl dördüncüsünü açtıkları organik pazarda hizmet verdiklerini belirterek, 2012 yılında 7 çiftçiyle başladıkları organik tarım çalışmalarına bugün 75 çiftçi ile devam ettiklerini kaydetti.
Sakız cinsi koyunun çoklu doğum yapma özelliği sayesinde Atilla...
Devamını Oku ->
Tarım ve Orman Bakanlığınca yürütülen "Tam Buğday Ekmeğini...
Devamını Oku ->
Veteriner hekimler büyükbaş hayvanları aşılamak için sahaya...
Devamını Oku ->
Ordu'da ramazan ayı dolayısıyla gıda üretimi ve satışı yapan...
Devamını Oku ->
Niğde Tarım Orman ve İnsan fotoğraf sergisine ev sahipliği yaptı....
Devamını Oku ->
Çankırı’da vatandaşların ramazan ayı boyunca güvenilir gıda...
Devamını Oku ->
Bayburt’ta İl Tarım ve Orman Müdürlüğü hayvancılıkla uğraşan...
Devamını Oku ->
Anadolu’nun eşsiz güzelliklerinden biri daha tescillenerek koruma...
Devamını Oku ->